keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Hoopa Unbound

No niin! Heippa taas pitkästä aikaa! :)

Uskon että kevät-kiireeni ovat nyt laskemaan päin, joten blogin aktiivisempi elämä palaa toivottavasti pian. Tänään ainakin pelasin pitkästä aikaa hieman White 2:ta, mutta en edennyt siinä yhtään, vaan koulutin vain hieman Pokemonejani paremmiksi. Uskon että jatkan pelin pelaamista aktiivisesti myöskin ihan lähiaikoina, jonka jälkeen kirjoitan siitä taas tänne blogiin.

Tänään puhun kuitenkin ihan muusta, nimittäin Hoopasta! :) Muistatte ehkä edellisessä Hoopa-postauksessani mainitseeni sen Hoopan uuden formin, jonka virallisuudesta en ollut aluksi täysin varma? Nyt kyseinen formi on kuitekin viimein paljastettu, ja saanut nimen Hoopa Unbound. Ja voi pojat miten upea formi se onkaan!

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Pokemon%20XY/720Hoopa-Unbound_zpskzrlm4ra.png

Jos Hoopalla ei olisi ollenkaan sitä sen Pikku-Myy-muotoa, vaan se olisi aina normaalistkin tässä Unbound-muodossa, Hoopa nousisi varmaan nopeasti yhdeksi suosikki legendaarisistani! Jotenkin tämä Unbound-formi on vain ihan mahtava! Rakastan tuota mielenkiintoista ja uniikkia designia ihan hirveästi. Yksi upeimman näköisistä legendaarisista Pokemoneista pitkään aikaan!

Olen aina tykännyt monista legendaarisista pokeista, joiden design on ollut hyvin yksinkertainen ja simppeli - esimerkiksi Lugiasta, Mewistä tai Heatranista. Sitten taas vaikkapa Zekromissa ja Reshiramissa on ihan liikaa kaikkea ylimääräistä härpäkettä, enkä pidä niiden ulkomuodoista juuri ollenkaan. :S Siksi tämä Hoopaan Unbound-formi yllätti mut itsenikin, koska pidän sen yksityiskohtaisesta designista erittäin paljon, vaikka yleensä suosin hyvin tylsiä ja simppelejä designeja. :D Tietäisittepä kuinka paljon mulle ollaan valitettu kyseisestä aiheesta. :D

Kaipa se Hoopan normaali Pikku-Myy-muotokin on ihan okei, mutta jos sitä ei olisi, Hoopa olisi mielestäni varmaan ihan mahtava Pokemon! Tuo Pikku-Myy-muoto vähän laskee sen hienoutta, mutta ei siinä mitään vikaa kai ole... Nämä Kaloksen legendaariset Pokemonit ovat tähän mennessä yllättäneet minut todella positiivisesti. Xerneas ja Yveltal ovat upeita! Zygarde on hieno! Diancie ja Hoopa siedettäviä, mutta tämä Unbound-formi on ihan mahtava! Hyvältä näyttää, Kalos! :D

5 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joistain Pokemoneista ei vaan ole joskus mitään mieltä. :)

   Poista
 2. Hoopa on ihan kiva Pokemon. En tosin oikein osaa sanoa tästä uudesta muodosta mitään. :3 Kaloksen legendaariset Pokemonit ovat kyllä tähän mennessä tosi onnistuneita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin: tervetuloa takaisin! :D

   Poista
  2. Kiitoksia! :D Kaloksen legendaariset Pokemonit ovat olleet todella iloinen yllätys! Ainoa josta en tällä hetkellä kauheasti välitä on Diancie, mutta muut ovat oikein hienoja. :)

   Poista