keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Pokemon HeartGold: Legendaarisia pokemoneja

Unohdin mainita viime postauksessa, että kouluttaessani pokemonejani ennen sitä viimeistä salia, törmäsin taas legendaariseen pokemoniin! Mutta tällä kertaa en Enteihin, vaan Raikouhun. Onkohan Entei sitten levittänyt sanaa mun kouluttajantaidoistani ystäväpiiriinsä asti, vai mitä? :D Joka tapauksessa, kohtasin sen Raikoun vielä uudestaan matkallani takaisin New Bark Towniin, joten se taisi todella haluta mun tiimiini. Yleensä Roaming Pokemonit nimittäin välttelevät meikäläistä viimeiseen asti. :D
http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/220px-The_Legend_of_Thunder_zps2n4vzyzf.png
No mutta, tällä kertaa jatkoin matkaani Johton läpi takaisin Ecruteak Cityyn saakka, tapaamaan sitä mystistä Kimono-naista. Sain selville että heitä on itse asiassa viisi, ja jokainen kohtaamani sellainen oli eri henkilö. Hups. :D Mutta kun Pokemonissa kaikkien Spritet ovat niin samannäköisiä niin en tajunnut kyseessä olevan monta eri henkilöä! Toivottavasti en loukannut niitä naisia tällä. xD Hahaha.

Matkallani Ecruteak Cityyn, arvatkaapa keneen törmäsin? Aivan, Raikouhun! Se hyökkäsi kimppuuni kolmannen kerran, mutta tällä kertaa päätin näyttää sille miten käy jos astuu liian monta kertaa Kawan tielle! Heitin sitä nimittäin professori Elmiltä saamallani Master Ballilla, ja sain sen luonnollisesti napattua. :D Raikou on vissiin neljäs koskaan pyydystämäni legendaarinen pokemon. Aiemmat olivat LeafGreenissä Articuno, Emeraldissa Rayquaza ja Whitessa Zekrom. En tietenkään aio pitää Raikouta tiimissäni, mutta on hauskaa omistaa se. (Tuo taisi kuulostaa aika julmalta ja jotenkin väärältä.) Tiesin etten tulisi tarvitsemaan Master Balliani mihinkään muuhunkaan, niin käytin sen surutta näinkin turhaan asiaan. :D Sopii minulle.

Tämän jälkeen saavuin viimein määränpäähäni, ja haastoin ne kaikki Kimono-naikkoset otteluun. Jokaisella oli yksi Eeveelution, joista ainoastaan Umbreonissa ja Espeonissa oli hieman haastetta. Muuten ottelut sujuivat aika nopeasti ja helposti. Törmäsin myös Rivaliini Silveriin, mutta hän häipyi tällä kertaa ottelematta. Voitettuani jokaisen Kimono Girlin, sain heiltä mahdollisuuden päästä tapaamaan upeaa Ho-Ohia Bell Toweriin! Kapusin ärsyttävää sokkeloista tornia pitkin ylös asti, vaikka tiesin etten aikoisi ottaa lintua tiimiini. Tornin päällä ottelin sen kanssa, ja voitin sen aika helposti Quilavan ja Lanturnin suurella avustuksella. Ottelun aikana Quilava kehittyi upeasti Typhlosioniksi. Jotenkin hienoa että startterini kehittyi matsissa Ho-Ohia vastaan. :3

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/800px-HoOh_anime_zpsqje0iogm.png

En saanut Ho-Ohia tavallisiin pokepalloihini, vaikka pari kertaa yritinkin, joten pyydystämisen sijaan päätin toimia kuten olin ajatellutkin: tuhota sen ja kerätä siltä vain kaikki ihanat Exp-pisteet. >:D Aika julmaa kohtelua, kun kyseessä on kuitenkin noinkin upea ja mahtava pokemon. Mutta sapama se. :D Laskeuduin alas tornista ja palasin suoraan takaisin New Bark Towniin. Jatkoin siellä matkaani eteenpäin Route 27:lle, astuen näin Johtosta Kantoon. Ottelin siellä kaikki trainereiden kanssa, ja pysähdyin kouluttelemaan pokemonejani taas paremmiksi. Ne olivat tässä vaiheessa edelleen aika ali-levelisiä, joten päätin nostaa kaikkien tasot ainakin neljäänkymmeneen asti. Lopetin pelaamisen tähän.

Seuraavalla kerralla jatkan matkaani varmaan Victory Roadille ja ehkä Pokemonliigaan asti. Jännittävää. :D Ajattelin myös tehdä pian uuden sellaisen tarkemman postauksen tiimini tämänhetkisestä tilanteesta, kertoen niiden tasot ja iskut tarkemmin. HeartGoldia taitaa olla enää kaksi tai kolme postausta jäljellä. Sen jälkeen jatkan vihdoin White kakkosen pelaamista, ja sen jälkeen toivottavasti saan vihdoin ja viimein hankittua sen 3DS:n, jotta voin astua Kalokseen. :)

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmaan aio. Lopetan HeartGoldin peluun Elite Fourin voitettuani . :) En jatka varmaan ikinä Whiteakaan, koska yleensä lopetan Pokemon-pelien pelaamisen läpäistyäni Elite Fourin ja kerättyäni kaikki salimerkit. Mutta ehkä joskus jos on tylsää eikä mitään pelattavaa, niin saatan vielä tarttua tuohon Whiteen. :D

   Power of One on muuten loistava elokuva! Ajattelin kirjoittaa siitä jossain vaiheessa tänne blogiin! Ehkä mä olen samanlainen kuin se pääkonna, jos kerran haluan Raikoun vain keräilykappaleeksi itselleni. xD Voi kauheeta.

   Poista
 2. Hienosti oot edennyt. :) En ole käynyt lukemassa tätä vähään aikaan, mutta näköjään peli on jo melkein läpi. En malta odottaa että näen millanen tiimi sulla on! Itelläkin on ollut Raikou, mutta käytin sitä tiimissäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kohta on jo koko peli läpi. :D Kivaa että luet mun tekstejäni, joko harvoin tai useammin. :3 Kerron tiimistäni ihan pian tarkemmin!

   Poista