keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Pokedex-postaus lähestyy

Heippa kaikille!

Muistatte monet varmaan että mulla on ollut jo pitkään kesken sellainen ns. Pokedex Project, jonka tarkoituksena on siis antaa mulle mahdollisuus kertoa lyhyt mielipiteeni kaikista olemassaolevista pokemoneista. Aloitin koko projektin sillä lailla, että kirjoitin aina yhdestä pokemonista pitkän liudan tekstiä. Tajusin kuitenkin nopeasti, ettei mulla ikinä riitä tarpeeksi sanottavaa kaikista pokemoneista, jotta niistä saisi pitkän, kunnollisen postauksen.

Siispä jatkoin kirjoittamaan pokemoneista paljon lyhyemmin, mutta homma tuntui edelleen jotenkin liian hitaalta ja verkkaiselta. Siispä aloitin koko työn alusta, ja päätin laittaa aina kokonaisen evoluutiokaaren yhteen postaukseen, jotta siitä tulisi tarpeeksi pitkä ja mielenkiintoinen. Mutta sekään ei jotenkin toiminut, vaan halusin muuttaa projektini suunnan ihan kokonaan. Siispä rupesin kirjoittamaan Pokedexiani niin, että yhteen postaukseen tuleekin kokonainen sukupolvi.

Aloittelin tämän urakan lokakuussa, ja olen nyt kirjoittanut melkein kaikista ensimmäisen sukupolven pokemoneistani lyhyen mielipiteen 2-5 lauseella. En halunnut laittaa itse siihen postaukseen mitään ylimääräistä, ja sen takia kirjoitin tästä tällälailla erikseen. Haluan nimittäin sanoa tässä postauksessa muutaman asian tulevasta Pokedex-postauksestani:

Ensinnäkin, toistelen itseäni siinä ihan hirveästi. Yleisimmät sanat joita käytän ovat varmaan söpö, ruma ja tylsä. :D Pahoittelen tätä. Lisäksi kirjoitin aina kerralla milloin kymmenestä, ja milloin kolmestakymmenestä pokemonista kerralla, joten kirjoitustyylini vaihtelee välillä omituisesti kesken kaiken. Toivottavasti sitä ei huomaa. Lisäksi teksti on varmaan täynnä kaikkia typeriä pieniä kirjoitusvirheitä, joita en ole huomannut. (Onko vähän ironista että kirjoitin tuohon aluksi vahingossa KIRJIOTUSVIRHEITÄ.) Lisäksi taidan mainita esim. Sandshrewin kohdalla että haluaisin kokeilla sitä joskus tiimissäni, vaikka se luonnollisesti on sellaisessa HeartGoldissa. Mutta en tosiaan ollut vielä pyydystänyt sitä kuin kirjoitin siitä mielipidettäni, joten tuollaisia virheitä saattaa löytyä pari kappaletta.

Mutta toivon että jotkut jaksavat lukea sen pitkän litanian tekstiä kokonaan. :D Julkaisen sen varmaan joko tänään joskus myöhemmin illalla, tai sitten vasta huomenna. Se ei ole ihan valmis, mutta tosi lähellä loppua. Halusin vain mainita siitä Pokedex-postauksesta tällälailla erikseen, ettei kenellekään herää liikaa ihmetteleviä kysymyksiä. :) Hyviä Joulunodotuksia!

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa hienolta. Jään odottelemaan postaustasi. :) Saadaanko pian lisää postauksia HeartGoldista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu. :) Joo, pian tulee varmasi lisää HeartGold-postauksia.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet kyllä ihan oikeassa. Ajattelin vain varmuuden vuoksi mainita siitä, ettei kukaan ihmettele että mitä mä olen oikein kirjoitellut. :) Enkä tosiaan aio muokata noita kirjoittamiani mielipiteitä enää myöhemmin, vaikka kokeilisin joitain pokemoneja tiimissä, tai mielipiteeni muuten vain muuttuisi niitä kohtaan suuresti.

      Poista