maanantai 22. joulukuuta 2014

Asiaa Animesta #2 - Laulava Jigglypuff

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Asiaa%20Animesta/245px-Jigglypuff_anime_zps683d9ee3.png

Kuka muistaa Animessa laulavan Jigglypuffin joka seurasi Ashia monen tuotantokauden ajan? Minä ainakin! Olen odottanut Jigglypuffin paluuta siitä asti, kun se katosi jossain Advance-kauden keskellä. Mihin tuo mystinen pallero oikein katosi? Miksi se unohdettiin? Ja ennen kaikkea, mikä sen tarkoitus koko sarjassa edes oli? :D

Jigglypuff esiintyi ensimmäisen kerran ihan ensimmäisen Pokemon-kauden jaksossa numero 45, Jigglypuff laulaa. Jaksossa sankarimme törmäsivät metsässä itkuiseen Jigglypuffiin, jolla oli ongelmia laulamisen kanssa. He auttavat Puffia löytämään äänensä, mikä kuitenkin osoittautui myöhemmin suureksi virheeksi, sillä Jigglypuffin laulu vainosi heitä tämän jälkeen hyvin pitkään. :D Jigglypuffista kehittyi yksi Animen ensimmäisistä Running Gageista, palleron ilmestyessä esiin säännöllisesti, aina pahimmalla mahdollisella hetkellä.

Muistan että rakastin pienenä tuota Jigglypuffia, ja pidän siitä edelleen. Sehän on ihan mahtava! :D Jigglypuff aiheutti ehkä päänvaivaa sankareillemme monen monta kertaa, mutta se myös auttoi heitä muutamissa tapauksissa. Muistan miten riemuitsin kun huomasin Puffin seuraavan heitä Kanto-kauden jälkeen vielä Orange Islandillekin (ja sen jälkeen vielä Johtoon ja Hoenniinkin). Luulin nimittäin ettei poksua oltaisi nähty ensimmäisen kauden jälkeen enää kertaakaan. Mutta onneksi olin väärässä. :)

Miettikää nyt jos Jigglypuff seuraisi heitä edelleen, vähän niin kuin Rakettiryhmäkin. Se olisi ihan loistavaa. :D Mutta kaikki kiva loppuu aikanaan, joten Jigglypuffinkin oli aika jättäytyä Animesta pois. Puff nähtiin viimeisen kerran kuitenkin BW-kaudella, jossain japaninkielisessä tunnarissa. Joten ei sitä sentään olla ihan täysin unohdettu...

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Asiaa%20Animesta/800px-BW_ED_04_Jigglypuff_zps3bf2ddda.png
Tussi-Jigglypuffin viimeisin esiintyminen.

Haluaisin tosi kovasti että Jigglypuff palaisi vielä Animeen, mutta se taitaa olla pelkkä haave. Mutta ei sitä koskaan tiedä. Jos Butterfreetakaan ei olla täysin unohdettu, niin miksei sitten Jigglylläkin olisi mahdollisuus vielä näyttäytyä? Saa nähdä.
Mä en tiedä miksi, mutta mä olen jotenkin ihan epätavallisen kiinnostunut tästä laulavasta Jigglypuffista. :D Haluaisin tietää siitä enemmän! Kuulostan varmaan ihan hullulta kun sanon noin mutta minkäs mä mun erikoiselle luonnolleni mahdan, hahaha.

Mitä mieltä te lukijat olette laulavasta Jigglypuffista? Pidättekö siitä kuten minä ja kaipaatte sitä, vai oletteko iloisia että se jätettiin sarjasta pois? Tai ehkä teitä kiinnostaa niin vähän, ettette edes muista koko otuksen olemassaoloa? Kertokaa kommenteissa! :D

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Asiaa%20Animesta/165_zps2518e38b.jpg

3 kommenttia:

  1. Ah Jigglypuff... Kuten sanoit niin ihan mahtava hahmo. Olen aina tykännyt tästä "tussi-Jigglypuffista" ja toivon itsekin että sitä nähtäisiin vielä joskus Animessa. Tai sitten voisivat tehdä jonkun uuden saman tyylisen Running Gagin Animeen. Ehkä joku toinen Pokemon-hahmo tällä kertaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo, Jigglypuff on mahtava. :D Toivotaan että sitä nähtäisiin vielä!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista