lauantai 23. elokuuta 2014

Top 10 Hyönteiset - Sija 2

2. BUTTERFREE


"It loves the honey of flowers and can locate flower patches that have even tiny amounts of pollen."

Butterfree on löytänyt paikkansa mun sydämestä jo kauan aikaa sitten. Caterpie oli ensimmäinen koskaan pyydystämäni pokemon, ja siitä kehittyi nopeasti kaunis ja voimakas perhonen. :) Butterfreeta sanotaan usein aika heikoksi pokemoniksi, mutta omasta mielestäni se on oikeasti ihan vahva. Ehkei sillä ole parhaat mahdolliset Statsit, mutta hei osaahan se ainakin joitain ihan hyviä iskuja, vai mitä?

Ensin vähän nukutuspulveria kehiin, sitten kuonoon Confusionilla ja jos se ei riitä niin vielä myrkkyä niskaan. Kyllä vastustajat fainttasi kerta toisensa jälkeen. :D Ei mikään voimakas yhdistelmä, mutta se toimi mainiosti. Butterfree on myös todella herttainen pokemon. Jotenkin se on vaan niin nätti ja söpö. :3 Olen aina pitänyt perhosista, ja sellainen komeilee taustakuvanani tietokoneella juuri nyt. :D (Ja perhonen onkin sitten aino hyönteinen josta pidän... Hämähäkki taustakuvana.. hrrr ei kiitos!)

Myös Ashin Butterfreella on ollut vahva vaikutus minuun jo lapsena. Se jakso jossa Ash hyvästelee Butterfreensa on edelleen yksi suosikeistani, vaikka se särkeekin sydämen joka kerta. Olen herkkis, joten tippa tulee linssiiin kyllä ihan joka kerta sitä katsoessa. :')

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihan hyviltä kuulostavat. :) Itse en yleensä mitenkään suunnittele että mitä iskuja opetan pokemoneilleni. Opetan niille vaan mitä milloinkin huvittaa. :D

      Poista