lauantai 30. elokuuta 2014

Nintendo, what have you done?

Viime päivinä on tullut pari uutta Nintendoon ja Pokemoniin liittyvää ei-niin-hyvää uutista, joista ajattelin mainita muutaman sanasen:

Pokkén Tournament

Voi että... Pitäisi kai yrittää keksiä tästä jotain hyvää sanottavaa, mutta kun olen niin pahuksen pettynyt. Meillehän paljastettiin jo joskus ajat sitten epäilyttävä kuva, jossa seisoi Lucario ja Blaziken vastakkain valmiina ottelemaan. Tämän jälkeen olen odottanut lisää tietoa kyseisestä mystisestä pelistä tosi innoissani, koska luulin että Wii U:lle julkaistaisiin joku ihana Pokemon Stadiumin kaltainen peli, mutta ehei... Saatiin jotain aivan muuta. D:

Pokken Tournament on arcade-peli. Eli siis... voiko sitä pelata vain jollain random arcade-koneilla? Mitä ihmettä Nintendo!? Kuka nyt sellaista pelaisi? D: En minä ainakaan... Kuulostaan tässä kirjoituksessani varmaan järkyttyneemmältä kuin mitä olen, mutta koko tämä peli kuulostaa vain niin kummalliselta.

Lisäksi peli näyttää mielestäni aika tylsältä. Eihän siitä tiedetä vielä paljon mitään, mutta ei se jaksa innostaa mua ollenkaan. Joku halpa Pokemon-versio Smash Brossista? Ei kiitos. Nintendo ei nyt oikein tunnu kulkevan oikeaan suuntaan, sillä he paljastivat jotain muutakin monia järkyttänyttä:

New Nintendo 3DS LL

No mikä piru se tämä sitten on? Uusi 3DS? Ääähhhh.... Kamoon, Nintendooh! D: Tämä ei tosin haittaa minua siinä mielessä, etten ole vielä ostanut sitä "tavallista" 3DS:ää, mutta voin kuvitella että jotkut hermostuivat tähän uutiseen. Nimittäin Nintendo paljasti, ettei joitain tulevia pelejä voi pelata vanhalla 3DS:llä!! Miettikää nyt jos tulee uusi Pokemon, tai jos kaikki jatkossa tulevat Pokemonit olisivat vain tälle uudelle laitteelle, ja olisitte juuri ostaneet isolla rahalla sen vanhan.


Ei Pokemon välttämättä tietenkään tule olemaan tälle uudelle 3DS:lle, mutta ei sitä koskaan tiedä. Voisin ainakin nähdä tuon uuden amiibo-toiminnon toimivan hyvin Pokemonissa, joten ehkä Nintendo haluaa siirtää taskuhirviöt uudelle konsolille... Kaipa minun pitää nyt sitten ostaa tuollainen uusi laite, eikä sellaista vanhaa, koska pelkään etten voi pelata Pokemonia tulevaisuudessa sellaisella vanhalla.

Mitä mieltä olette näistä uutisista? Samaa vai eri mieltä?

4 kommenttia:

  1. No... En mäkään kummastakaan yhtään innostunut ole, mutta ainakin tuo new 3ds on ihan järkeen käyvä versio laitteesta. Paras ominaisuus on varmaan tuo 3d parrannus, vaikken sitä ikinä käytäkkään. En tosin aio ostaa, ellei olisi ihan pakko. Voisin hyvin kuvitella, että nipa tekee kuitekin muutaman mario, zelda tai poke pelin, jolloin saisivat myytyä tuota laitetta. Amiiboille on kait tulossa sellainen lisä osa, joka käy vanhaan 3dssään. Sitä paitsi laite tulee vasta eurooppaan vuoden 2015 aikana, joten oras:ta voi ainakin pelata normi 3dssillä. Toivottaan, ettei tuota tarvitsisi tulevissa pokeissa. Pokken tournamentti on mulle kans pienoinen pettymys. Aika mitään sanomaton tapaus, jos se olisi tullut wii u:lle ja laitettu joku seikkailu juttu niin olisin voinut ehkä ostaakkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin en siis tosiaan henkilökohtaisesti ole mitenkään tuota uutta 3DS:sää vastaan, mutta säälin vain niitä jotka ovat jo ostaneet sen vanhan. Ja tämäkin vain siinä tapauksessa, jos tuolle uudelle laitteelle tulee jotain tosi suosittuja ja hyviä pelejä. Muussa tapauksessa minulle on aivan sama mitä Nintendo käsikonsoleillaan tekee. :3 Saa nähdä ostanko uuden vai vanhan.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mutta en usko että Nintendo on niin julma! Tuo Pokken Tournament oli pieni pettymys. Itsellekin tulee siitä mieleen vähän Smash Bros.

      Poista