torstai 8. toukokuuta 2014

Omega Ruby & Alpha Sapphire!


Näitä onkin odotettu jo pitkään! :) Kuulemani perusteella X- ja Y-peleissä vihjaillaan todella paljon Hoenn-alueeseen, joten monet ovat alkaneet epäillä remakeja Rubysta ja Sapphiresta. Nyt ne sittein viimein saatiin: Omega Ruby & Alpha Sapphire!

En ole tästä uutisesta itse mitenkään super-innoissani. Tietty on tosi kiva nähdä minkälaiset näistä peleistä tulee, mutten mitenkään hypi riemusta kattoon. :D Jos nämä näyttävät kuitenkin todella hyviltä, niin pakko kai toinen niistä on hommata.
Ainoa asia mikä meikäläistä häiritsee tässä on se, etteivät pelikoteloiden kannessa välttämättä ole Groudon ja Kyogre, vaan esimerkiksi niiden Mega-muodot. Plääääh!! Ei enempää niitä, kiitos.  -.- Tulevilla E3-messuille kerrotaan näistä varmaan lisää. Eihän niihin messuihin ole kuin enää muutama viikko! En malta odottaa. :)

Aloitin muuten tässä hiljattain pelaamaan uudestaan Pokemon LeafGreenia, joka on siis ensimmäinen Pokemon-peli jota ikinä kokeilin. (Jos Pokemon Stadiumia ei lasketa). En kuitenkaan kirjoita siitä tänne blogiin hajonneen tietokoneen vuoksi. Ajattelin aloittaa pelaamaan myös Pokemon SoulSilveria piakkoin, mutta siitä ajattelin kertoa teillekin. Toivotaan että saisin sen pahuksen koneen pian, että pääsen päivittämään blogia taas säännöllisemmin! Mulle on kertynyt paljon postaus-ideoita, joista haluan kertoa teille mahdollisimman pian! :)

6 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii, kyllä Pokemonia pitää aina jaksaa pelata. :D Onneksi olkooon Pokedexin täyttämisestä! Se oli varmaan aikamoinen urakka. ;)

      Hahah, joo tiedän kyllä. Mutta kuten olen aiemmin täällä blogissa sanonut, niin pelaan Pokemonia todella jäljessä. :D Enhän ole vieläkään vetänyt White kakkosta läpi, vaikka se tuli jo vuosia sitten. XY-hankintani tulee kestämään vielä jonkin verran, harmi kyllä. :3

      Poista
    2. Unohdin jo sanoa sinulle onnittelut Tapsa! Se oli varmasti aikaa vienyt ja pitkä homma. Hienoa. :D

      Poista
    3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  2. Itse nyt tässä innoissani odottelen pelejä. En ole pelannut Rubya ja Sapphirea, johtuukohan siitä? :D
    Kovat odotukset ovat, jos grafiikka on XY -pelien tasoista. Olen nähnyt näistä trailerin, jossa puhuttiin 'uudesta seikkailusta' ja 'uudesta maailmasta'. Mitähän tuokin tarkoittaa, tuleeko uusia alueita, vai kokonaan hieman muuttuneempi maailma? Nämä eivät tunnu oikein varsinaisilta remakeilta, joten saattaakohan alue olla aivan uudistunut? Pidän ainakin jälkimmäistä vaihtoehtoa todemmalta, sillä Rubystä ja Sapphirestahan on kulunut monta vuotta, joten aluekin saattaa olla erilainen.

    Groudonin ja Kyogren megamuodot ovat hienoja. Ihme että pelien nimet ovat Omega Ruby ja Alpha Sapphire. Eivät vain voisi olla Alpha Ruby ja Omega Sapphire? :3

    SoulSilver on ihana peli! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen pelannut vaan Emeraldia, mutta eihän se paljon noista Rubysta ja Sapphiresta poikkea. :)

      Kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoiselta... Ehkä peleissä tulee olemaan sama tuttu Hoenn, mutta hieman päivitetympänä - vaikka vuosia myöhemmin Rubyn ja Sapphiren tapahtumiin verrattuna, kuten itsekin sanoit. Saa nähdä miten käy!

      Musta noi nimet on ihan hienoja, olivat kummin päin tahansa. :D Vaikka Omega Ruby kuulostaa kyllä joltain närästyslääkkeen nimeltä!

      Poista