keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Let's Go Pikachu & Let's Go Eevee!


Tietysti meille paljastetaan vihdoin uusi Pokemon-peli kun mä olen monta viikkoa poissa kotoa, enkä pääse millään tietokoneelle siitä kirjoittamaan! On nimittäin vähän hankalaa kun opiskelee eläintenhoitoalaa ja on parhaillaan koko ajan harjoittelussa jossain lammaspelloilla ympäri Suomea, niin sieltä ei ihan heti pääsekään kotiin hehkuttamaan uusia uutisia... Mutta selitykset sikseen ja asiaan! Kun näistä Let's Go-peleistä ensimmäisen kerran alkoi ilmaantua huhuja, en uskonut niihin pätkääkään. Mun mielestä koko idea kuulosti niin oudolta, etten mitenkään voinut kuvitella niiden käyvän toteen. Joten hämmennys oli hetken todella suuri, kun huomasin että pelit ovatkin totta. Mutta sen jälkeen tajusin etteivät nämä ole ne seuraavat "kunnolliset" core-sarjan pelit, vaan jotain ihan muuta, jolloin reaktioni ja asenteeni muuttui täysin. Nimittäin Let's Go Pikachu ja Eevee näyttävät tällä hetkellä mun mielestä hirmu hurmaavilta!

Olen tosi rakastunut pelien graafiseen tyyliin. Olen kuullut monien sanovan että pelit näyttävät rumilta, mutta mä tykkään niiden ulkonäöstä tosi paljon! Kaikki hahmot ja Pokemonit näyttävät jollain tavalla ihanan pehmeiltä ja pyöreiltä, antaen sellaisen oikein kivan lapsekkaan söpön vaikutelman. Kuulostaa varmaan oudolta, mutta näin mä sen nään. :D E3-messuilla nähdyssä gameplay-pätkässäkin esimerkiksi Viridian Forest näytti tosi kivalta ja tunnelmalliselta. Tykkään myös ihmishahmojen vähän animemaisesta tyylistä.


Joitain haittaa kauheasti että pelit sijoittuvat Kantoon, koska he pelkäävät ensimmäisen sukupolven saavan liikaa huomiota. Mä ymmärrän tätä oikein hyvin, mutta mua tämä seikka ei haittaa, varsinkin kun Kanto ei ole mulle se parhaiten tuntemani Pokemon-alue, vaan tunnen esimerkiksi Hoennin paljon paremmin. Sen puolesta musta on kivaa palata sinne. Ja kuka tietää, ehkä Nintendo suunnittelee että näitä Let's Go-pelejä tulee jatkossa lisää, ja ne sijoittuvat aina uuteen alueeseen Kantosta eteenpäin? Näiden Let's Go-pelien on myös selvästi tarkoitus houkutella Pokemon GO:n pelaajia siirtymään konsolipelaamiseen, joten ymmärrän että tuttujen 151:n ensimmäisen taskuhirmun ja Kanton käyttämisestä on hyötyä. Itse en malta odottaa että pääsen näkemään Kanton kauniina HD-maailmana!


Toki peleissä on myös huonoakin, kuten villien poksujen pyydystäminen GO-tekniikalla. Mutta ei se mua niin paljon haittaa etten haluaisi hankkia näitä ollenkaan. Näiden Let's Go-pelien on kuitenkin selvästi tarkoitus olla vähän erilaisia kuin "normaalit" core-pelit, joten senkun mun puolesta muuttavat vähän asioita. Toki Pokemonien pyydystäminen tulee olemaan huomattavasti tylsempää, mutta ehh... ei se haittaa. Mä haluan silti koittaa catch 'em all ja tulen varmasti olemaan iloinen sitä tehdessäni. Nämä pelit näyttävät mun mielestä jo nyt sellaisilta, että mulla tulee olemaan hauskaa niiden parissa. En tiedä miksi. Mutta sen takia mä varmaan olen niin innostunutkin niistä. :D

Mulla olisi näistä varmasti paljon enemmänkin sanottavaa, mutta jostain syystä en saa oikein kirjoitettua mitään järkevää tänään. Olen joka tapauksessa tyytyväinen siihen mitä mä olen näistä peleistä nähnyt. Mulla ei ole vielä Switchiä, eikä mulla ole ollut tarkoitusta ostaa sitä ihan lähiaikoina, mutta nyt mä olen asettanut tavoitteekseni hankkia sen jouluksi, jotta pääsen seikkailemaan Kantoon Pikachu olallani tai Eevee päässäni. En ole vielä päättänyt kumman version haluan. :P Vaikka GO-tekniikan sekoittaminen konsolipeleihin tuntuu vähän tylsältä ja Kanto onkin jo aika nähty, odotan näitä pelejä innolla ja uskon että tulen nauttimaan niiden pelaamisesta paljonkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti