tiistai 28. helmikuuta 2017

Kevätpäivitys

Pokemon-piireissä on ollut aika hiljaista viime aikoina. Mun elämässäni asiat sen sijaan ovat ihan toisin, mikä selittää vähän tätä alkuvuoden hiljaiseloani. Musta tuntuu että tässä on ollut yksi pisimmistä kirjoitustauoista mun koko blogini historian aikana, mikä on oikeastaan jopa vähän noloa. Harmi kyllä mulla on ollut tosiaan erittäin kiireinen elämä viime kuukausina, kiitos opiskeluni, joten blogiin kirjoittaminen on jäänyt todella vähälle. Lisäksi mulla on ollut vähän sekoilua ja ongelmia tietokoneiden kanssa, jonka vuoksi en ole päässyt käyttämään internettiäkään ihan niin usein kuin toivoisin.

Tällä kerralla kun nyt tässä kirjoittelen mulla ei harmi kyllä ole kuitenkaan mitään varsinaista asiaa, vaan halusin lähinnä ilmoittaa että olen yhä olemassa ja ajattelen blogiani usein. Seuraajien ja katsojien määrä on saattanut vähän lässähtää tämän taukoiluni takia, mutta haluan silti kiittää kaikkia jotka käyvät vielä lukemassa mun höpinöitäni täällä. Olette ihan mahtavia, ja teidän ansiostanne The Blue Salamanderissa on vieraillut jo yli 50 000 taskuhirmujen ystävää, mistä mä haluan kiittää ja kumartaa oikein syvästi. :) Blogini täyttää ihan pian vuosia, jonka takia haluan ehdottomasti parantaa postaustahtia pian. Pokemonin juhlavuotena epäaktiivisuus vielä menettelee, mutta blogini synttäreiden aikana haluan koittaa kirjoitella paljon enemmän juttuja tänne. Toivon siis hartaasti että aikani ja voimani ovat kasvamaan päin, ja että saisin kaikki tietokone-ongelmani hoidettua piakkoin. Maaliskuussa on kuitenkin ehdottomasti tulossa enemmän postauksia.

Joka tapauksessa, en tosiaan ole unohtanut blogia vaan koitan olla aktiivisempi tässä tulevana keväänä. Toivottavasti teillä kaikilla lukijoilla menee hyvin ja säät sallivat missä ikinä asustattekaan!

2 kommenttia:

  1. Ei se mitään haittaa jos uusia blogi postauksia ei tule aina niin usein, kumminkin se oma personal lifeen keskittyminen on tärkeintä. Oon huomannutkin ettei pokemonissa ole tullut melkein mitään uutta eikä se minua haittaa, sillä olinkin jo vähän kyllästynyt pokemoniin. Onneksi Digimon world Next order tuli, niin mun digimon into pitkästä aikaa kasvoi. Kannattaa muuten tutustua noihin digimon peleihinkin, koska ne ocvart myös hyviä prelejä ja myös aika erilaisia verrattuna pokemon peleihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia viestistäsi. Sekin on tosiaan vaikuttanut tähän hiljaisuuteen, ettei Pokemonista ole tullut kauheasti mitään uutta suurta infoa viime aikoina. Olen joskus nähnyt jotain gameplayta noista Digimon-peleistä - ehkä vilkaisen niitä jossain vaiheessa vähän tarkemmin. :)

      Poista