keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Anime-spesiaaleja ja Pikachuja

Heipparallaa!

Tällä kertaa multa ei löydy mitään hirveän ihmeellistä sanottavaa, mutta teki nyt kauheasti mieli kirjoittaa edes jotakin tänne, ettei blogi ole koko ajan ihan tyhjillään. :3 Mulla on ollut taas hieman muita kiireitä, joten blogin aktiivisempi elämä töksyy hieman. Ja ilmatkin ovat niin kauniita ainakin pääkaupunkiseudulla, ettei sitä millään malttaisi istuskella sisällä tietokoneella. :D

Mutta mun oli tosiaan ihan pakko mainita jotakin uusimmasta infosta Pokemon Animesta, jonka mukaan kesäkuun lopulla ilmestyy tunnin mittain Anime-spesiaali, jossa keskitytään kaikkien suosikkisähköjyrsijöihin, Pikachuihin! Jostain syystä tämä kuulostaa mielestäni todella hauskalta, ja vielä varsin mielenkiintoiseltakin! Tämä enimmäkseen siksi, että 1. Pikachut ovat ihania ja olen halunnut nähdä useita sellaisia jo pitkään Animessa! Sekä 2. Ash ja hänen Pikachunsa tulevat ilmeisesti esiintymään spesiaalissa, mikä taitaa olla aika harvinaista nykypäivänä, eikö?


En tiedä, mutta minusta tämä kuulostaa tosi söpöltä. :D En yleensä kauheasti seuraile näitä Animen spesiaali-jaksoja, mutta jos niissä on paljon Pikachuja? Todellakin katson! :D Olen myös katsonut viime aikoina äskettäin ilmestyneitä Mega Evolution-spesiaaleja, ja saatan itse asiassa kirjoittaa niistä muutaman sanan tänne blogiinkin jossain vaiheessa. Kirjoittelen parhaillani myös jatkoa sille ns. Pokedex-projektilleni, täyttäen mielipiteitäni toisen sukupolven Pokemoneista. Olen tällä hetkellä muistaakseni Ursaringin kohdalla, mennen numerojärjestyksessä eteenpäin. :)

Ei tässä oikeastaan muuta tällä kertaa. Tuli vähän tällainen random postaus. :D

Pikachuja odotellessa!

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen tainnut mainita asuvani pääkaupunkiseudulla joskus aiemminkin. :D Pikachu, Pichu ja Raichu ovat kaikki tosi kivoja Pokemoneja. :)

   Poista
 2. Aww, on ne Pikachut kyllä tosi söpöjä! :3 Haluun itsekin nähdä ton lyhytelokuvan tai mikä se nyt ikinä onkaan. :D Pikachut on aina tervetulleita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä! Pikachut ovat parhaita! :3 Kiva nähdä niitä pitkästä aikaa monta kerallaan samassa jaksossa!

   Poista