torstai 6. maaliskuuta 2014

Diancie & Pokemon-elokuva 17

Saatiin viimeinkin hieman tarkempi traileri uudesta Pokemon-elokuvasta. Pakko sanoa, etten ole mitenkään hirveän innoissani tästä leffasta. Tietty siitä on vaikea olla innoisaan kun siitä ei tiedetä kauheasti mitään. Mutta jos vertaa miten innoissani olin 16. elokuvan tulosta tietämättä siitäkään paljon mitään, niin tämä 17. elokuva vaikuttaa ihan tylsältä mun silmissäni. :D


Mutta siinä on ihanaa kyllä Yvelta ja Xerneas, joista kummastakin pidän tosi paljon. :) Sen sijaan tämä uutuus-pokemon Diancie, joka paljastettiin epävirallisesti jo joskus kauan sitten, ei kauheasti miellytä mua. Se on kyllä ihan nätti, eikä mulla periaatteessa ole mitään sitä vastaan. Ärsyttää vain miksi se pitää tunkea tähän ensimmäiseen Kalos-elokuvaan. Tarkoittaako se sitä, että legendaarisia pokemoneja on tulossa taas järkyttävä määrä tähänkin sukupolveen? D: Ei kiitos! Legendaarisia pokemoneja on oikeasti ihan liikaa. Viisi per sukupolvi on ihan tarpeeksi.

Ja miksi noiden pokemonien pitää aina puhua näissä elokuvissa? Kuinka monessa Pokemon-elokuvassa sen tähtipokemon ei puhu? Varmaan jossain neljännessä ja viidennessä leffassa ainoastaan. Viides pokemon-elokuva on muuten yksi mun suosikeistani! Latios ja Latias ovat niin ihania siinä, heheh. ;)

Mutta Dianciesta vielä sen verran, että se on musta oikeasti ihan kiva. Harvinaisen onnistunut tällainen perus "pieni legendaarinen" pokemon. En yleensä pidä näistä pienistä, kuten Jirachista tai Meloettasta, mutta Diancie näyttää ihan siedettävältä. Hauska idea että se liittyy ihan tavalliseen pokemoniin Carbinkiin. Carbink on nimittäin musta vähän tylsä poke, mutta Diancie tekee siitä edes vähän mielenkiintoisemman. :)

6 kommenttia:

  1. Tämä 17. elokuva vaikuttaa jotenkin laimealta ensimmäiseksi XY-elokuvaksi :D
    Oma suosikkini tähän mennessä julkaistuista XY legendaarisista on Yveltal. Eikös Xerneas ollutkin 'elämän' Pokemon, ja Yveltal 'tuhon' Pokemon. Tämän takia Yveltal on kiinnostavampi.

    Mega-evoluutiot vaikuttavat elokuvassa hienoilta. Muutenkin elokuva näyttää kivalta :3 Diancie on ihan ok, sen silmät ovat mystisen näköiset :o
    Turhat legendaariset pellolle! Ainiin; oma suosikkini pienistä legendaarisista on ehkäpä Shaymin. Inhokkini on ehkä Keldeo, turhan yliarvostettu >:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä. :D Ja itsekin pidän Yveltasta enemmän kuin Xerneasista. Yveltal on tosiaan "tuhon" pokemon ja Xerneas taas "elämän" pokemon. Alun perin pidin Xerneasista enemmän, mutta nykyään olen kallistunut Yveltalin puolelle. :)

      Itse en ole vieläkään oikein lämmennyt näille Mega-muodoille. En pidä niistä juuri yhtään, mutta eivät ne mua elokuvassa kuitenkaan haittaa. :3 Diancie on hieno.

      Itsekin pidän Shayminista, mutta myös Mewistä. :) Keldeota en voi sietää! Turhan yliarvostettu nimenomaan!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat, mutta tykkään katsoa niitä. Eivät ne nyt niin kauheita ole! :D Ensimmäinen tuotantokausi ja elokuva todella liittyivät toisiinsa. Pidin siitä ideasta tosi paljon!
      Itse en tykkää puhua esimerkiksi suuren väkijoukon edessä, mutta kirjoittaa voin vaikka mitä. Tykkään kommunikoida kirjoittamalla paljon enemmän kuin puhumalla. :) Yleensä kun puhun niin sanat vaan menevät sekaisin. :D

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista