maanantai 8. syyskuuta 2014

Top 10 Hyönteiset - Sija 1

Moi vaan kaikille! On ollut vähän hiljaista, mutta jatketaan nyt tätä loppukesän projektia eh-eh... En ole yhtään myöhässä tämän kanssa tai mitään. Mutta joo ensimmäiselle sijalle ötökkälistassani pääsee:

1. JOLTIK


"Joltik that live in cities have learned a technique for sucking electricity from the outlets in houses."

Oikeastaan tämä sija on jaettu Joltikille sekä Galvantulalle kummallekin, koska molemmat ovat ihan yhtä upeita pokeja. :) Ja omaksi suureksi hämmästyksekseni ykkösijalle tosiaan nousi taas kerran hämähäkki, ja vielä ihan tarantella. Tosimaailmassa tällainen ötiäinen aiheuttaisi kyllä vähintääkin sydänkohtauksen. :D Hahah.

Ei mutta Joltik on oikeasti yksi söpöimmistä pokemoneista koskaan! Nähtyäni sen ensimmäistä kertaa, olen vain rakastanut sitä yhä enemmän ja enemmän. <3 Ja jos mikään muu ei vielä sulattanut sydäntäni täysin, niin minut yllätti täysin se, että Joltikin esiintyessä Animessa, tajusin kuinka pikkuruinen se on kooltaan! Aww!! Liian suloinen pikku hämähäkki. :3 Haluan vaan syödä sen suihini. Nam nam!

Ja sitten taas Galvantula - aivan yhtä söpö kuin Joltik, mutta sitäkin upeampi! Tykkään vaan Galvantulan designista ihan hirveästi. Kuinka jokin niinkin kauhea asia kuin hämähäkki, voi näyttää niin hemmetin hienolta. :D Lisäksi näiden kahden tyypitys on jotenkin tosi kiva. En yleensä kauheasti välitä sähköpokemoneista, mutta sähkö + ötökkä = ♥. Ja jos tämä kaikki ei vielä riitä, niin lisäksi näillä on ihan semi-hyvät statsit ja kiva iskuvalikoimakin. ;)

Nyt tämä hyönteis-lista on viimein ohi. Voi olla, että kirjoitan joistain muista tyypeistä top 10-listani vielä tämän vuoden puolella, mutta se jää nähtäväksi. Koitan olla vähän aktiivisempi taas blogin kanssa, mutta voi olla että syyskuu tulee olemaan kiireitteni vuoksi vähän hiljainen. Mutta ei sitä koskaan tiedä. Olen tosi ailahtelevainen persoona. Ties mitä hullutuksia minä saatan vielä tänne keksiä. :D Niitä odotellessa... heikunkeikun! (Voi elämän kevät näitä iltapostauksia...hahah.)

8 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Tarkoittaako nää "iltapostaukset" että oot kännissä tai jotain kun kirjottelet silloin aina niin hauskasti. :D (älä loukkaannu tästä pliis. vitsailen vain.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, no ei nyt sentään. :D En ole koskaan ollut humalassa tai edes nauttinut juurikaan alkoholia, niin siitä ei ainakaan ole pelkoa. xD Olen vain joskus väsynyt enkä aina kauhealla kirjoitustuulella, niin silloin tulee kirjoitettua vähän sitä sun tätä outoa. :D

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  3. Joltik taitaa ennemmin olla punkki kuin hämähäkki, jolt + tick :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mutta ehkä viittasin tuolla hämähäkillä enemmän Galvantulaan. Se ainakin on tarantella! Joltik myös NÄYTTÄÄ mielestäni hämähäkiltä, ja sehän riittää minulle. :D

      Poista